KDU.breadcrumbs.homeKalendář Archiv 2017 Volby 2017 K volbám 2017 Dopis kandidátů - kandidáti litoměřické KDU-ČSL píší členům organizace (a nejen jim :-)
Zpět

Dopis kandidátů - kandidáti litoměřické KDU-ČSL píší členům organizace (a nejen jim :-)

Přidáno 2. 10. 2017
Ilustrační foto
Vážení přátelé, bratři a sestry,

oslovujeme Vás jako spolu-členy naší organizace KDU-ČSL, ale nyní i jako voliče.
Připravili jsme po širokou veřejnost několik akcí a připravujeme také kontaktní kampaň, se kterou možná zavítáme před volbami i do Vašeho města.
Jsme kandidáti okresu Litoměřice, nepřicházíme k Vám tedy zdaleka - mnozí z Vás nás znají osobně, někdo se teprve s námi bude moci seznámit.
Vážení přátelé, bratři a sestry,

oslovujeme Vás jako spolu-členy naší organizace KDU-ČSL, ale nyní i jako voliče.
Připravili jsme po širokou veřejnost několik akcí a připravujeme také kontaktní kampaň, se kterou možná zavítáme před volbami i do Vašeho města. Jsme kandidáti okresu Litoměřice, nepřicházíme k Vám tedy zdaleka - mnozí z Vás nás znají osobně, někdo se teprve s námi bude moci seznámit, ať už osobně na akcích či z některého informačního materiálu, z facebooku nebo z nových webových stránek našeho okresu.
Náš nový web:
https://litomerice-new.kdu.cz/domu

Facebook:
https://www.facebook.com/kducsllitomerickapodripska/

Budeme Vám velice vděčni, jestliže nás podpoříte v naší snaze uspět ve volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, které se budou konat již 20. 10. a 21. 10. 2017. Hledejte nás přímo na kandidátce KDU-ČSL, která má číslo 24.

Jsme tito kandidáti:

Pořadí                      
v kandidátce:
5.                               Černý František, Mgr., Litoměřice, vrchní ministerský rada
8.                               Štěpanovský Antonín, Terezín, pedagog, student VŠ
24.                             Kirbsová Zdeňka, Litoměřice, účetní
26.                             Zelenková Václava, Račiněves, starostka obce


Dále jsme Vás chtěli poprosit o podporu - tím, že se zúčastníte našich akcí či nabídnete pomoc při chystaných akcích, včetně kontaktní kampaně.
Zde je seznam akcí, které máme prozatím připraveny (budou následovat další, o kterých Vás rovněž budeme informovat).

Středa 4. 10. 2017 od 17,00 hodin v Litoměřicích - S Michalem na pivo, v Biskupském pivovaru U sv. Štěpána v Litoměřicích, Komenského ul. 4.
Pondělí 9. 10. 2017 od 20,00 hodin v Litoměřicích - Na pivo s Cyrilem Svobodou, v Biskupském pivovaru U sv. Štěpána v Litoměřicích, Komenského ul. 4.
Pondělí 16.10.2017 od 17,00 hodin v Roudnici nad Labem - Beseda s lídrem Michalem Pehrem na téma: Křesťanská politika v Ústeckém kraji. Mission impossible? v salonku Kina Sokol.
Středa 18. 10. 2017 od 17,00 hodin v Litoměřicích -   Beseda s lídrem Michalem Pehrem na téma: Křesťanská politika v Ústeckém kraji. Mission impossible? v Diecézním domě kardinála Trochty v Litoměřicích, Komenského 4, (viz plakátky v kalendáři událostí).

V době od 5. 10. 2017 budeme jezdit po vybraných městech a obcích, kde budeme osobně oslovovat voliče, takže možná přijedeme i k Vám.


Jinak Vám přejeme klidné podzimní dny a přejeme Vám šťastnou ruku u volebních uren :-)

František Černý, Antonín Štěpanovský, Zdeňka Kirbsová
Vaši kandidáti