Zpět

Dopis kandidátky Zdeňky Kirbsové

Přidáno 17. 10. 2017
Autorský text Zdeňky Kirbsové
Chci dál pokračovat v tom, že se svým aktivním přístupem k životu snažím povzbudit ostatní, aby využili své vlohy a nasazení ve prospěch dobrých myšlenek a ideálů!
Vážení přátelé,
oslovuji Vás nejen jako přátele a známé, ale nyní i jako voliče.
Rozhodla jsem se jít se svou kůží na trh -  jak se říká, a není to asi daleko od pravdy. Nebo -  vybarvit se? Je podzim, tak se to celkem hodí. A já šla rovnou do žluté - protože kandiduju za KDU-ČSL v nadcházejících volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Volby se budou konat už za pár dní - 20. a 21. 10. 2017.

Jmenuji se Zdeňka Kirbsová, žiji v Litoměřicích, pracuji jako účetní, jsem vdaná, mám 2 děti, hovořím anglicky a německy. Jsem současně aktivní ve své domovské farnosti v Litoměřicích, jsem členkou farní rady. Jsem členkou KDU-ČSL a výboru MO KDU-ČSL Litoměřice. Rozhodla jsem se kandidovat za tuto křesťansko-demokratickou stranu, protože mi je nejbližší svým programem a také jsem její členkou. 

Proč kandiduji do PS? Věřím v budoucnost této země.
Proč mne zvolit? Chci přinést změnu k dobrému, pracovat zodpovědně a pečlivě, ze všech svých sil.

Mé programové priority:
✓ Podpora rodin s dětmi. Stát by měl více zohlednit zásluhy rodin na výchově nové generace a na fungování důchodového systému. Podpora rodin není utrácení, ale investice do budoucnosti.
✓ Úcta a pomoc zejména ke slabým či nemocným.
✓ Podporuji myšlenku hospiců, považuji to za nejlepší a již osvědčené zařízení, které poskytuje smrtelně nemocným lidem důstojně a za co nejlepší podmínek a péče odejít z tohoto světa. Jde mi o docenění významu hospiců, je potřeba získat pro ně stabilní finanční zázemí, a především oporu v zákonech, tak aby mohl být jejich provoz stabilně finančně zabezpečen.

Toto jsou základní věci, které jsem chtěla, abyste o mě věděli. Kromě toho, že mne možná mnozí znáte z běžného života, máte na mne svůj názor, víte, jak žiju a o co se snažím.

Chci dál pokračovat v tom, že se svým aktivním přístupem k životu snažím povzbudit ostatní, aby využili své vlohy a nasazení ve prospěch dobrých myšlenek a ideálů! Teď se vydávám na další směr mého života a mojí práce, ve kterém mne, budete-li chtít, můžete podpořit.

Třeba právě já mohu být Vaše kandidátka ve volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky za KDU-ČSL.

Všem Vám přeji klidné podzimní dny, děkuji Vám za Vaši podporu a přeji Vám šťastnou ruku u volebních uren!
 
Zdeňka Kirbsová
kandidátka  č. 24
 
V Litoměřicích 16. 10. 2017
 
 
Jestliže budete mít dotaz, neváhejte mne kontaktovat:
 Z. Kirbsová - tel. +420 774 335 448, mail: zecko@email.cz