Rozloučení s prázdninami

Přidáno 26. 9. 2017
Ilustrační foto
V pondělí 4. 9. 2017 proběhlo u Terezína na Hasičské louce krásné akční odpoledne - Rozloučení s prázdninami, které organizovala MO KDU-ČSL Litoměřice ve spolupráci s MO KDU-ČSL Roudnice nad Labem. Byla připravena spousta soutěží a atrakcí pro děti i rodiče. Přišlo jistě kolem 200 návštěvníků. Jednalo se již o druhý ročník této úspěšné akce, která byla přesunuta ze začátku léta na tento den z důvodu nepřízně počasí. Je vidět, že se to vyplatilo - počasí bylo nádherné. Této akce se zúčastnili kandidáti do Poslanecké sněmovny za KDU-ČSL za náš region - konkrétně přijal pozvání leader kandidátky KDU-ČSL Michal Pehr a aktivně se účastnili a organizovali také kandidáti Antonín Štěpanovský a Zdeňka Kirbsová. Zavítala k nám také předsedkyně Krajského výboru KDU-ČSL Ústí nad Labem a současně kandidátka do PS 2017 za KDU-ČSL paní Alenka Antošová , dále krajský tajemník Roman Gaudyn, a také Radovan Gaudyn z vedení Mladých lidovců. Poděkování za přípravu akce patří také Terezii Špringlové, předsedkyni MO KDU-ČSL Litoměřice a Radimu Svobodovi, předsedovi MO KDU-ČSL Roudnice nad Labem, a mnoha dobrovolníkům, bez kterých by se tato akce jen velmi těžko připravovala. Těšíme se zase někdy na viděnou s lidovci :-)